Ενημέρωσε τους μαθητές στο 3ο Γ.Ε.Λ Κορίνθου για θέματα τουριστικής ανάπτυξης ο Αντιδήμαρχος Τιμολέων Πιέτρης

Στο 3ο ΓΕ.Λ. Κορίνθου, βρέθηκε την Παρασκευή 31 Μαρτίου κατόπιν πρόσκλησης του σχολείου , ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού δ. Κορινθίων Τιμολέων Πιέτρης , όπου και έκανε  παρουσίαση – ενημέρωση σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου.

Πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος “Βουλή των Εφήβων”:” Βήματα Δημοκρατίας – Κάνοντας πράξη τη συμμετοχή ΚΖ’ Σύνοδος (2022 – 2023)” της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία.

Όπως μας ενημερώνει ο κ. Πιέτρης: “Στα πλαίσια του συγκεκριμένου προγράμματος και με την προϋπόθεση τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων – κηδεμόνων, των μαθητών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ώστε να υλοποιηθούν εξωστρεφείς δράσεις με τη συμμετοχή των μαθητών, η ομάδα του σχολείου προχώρησε στα εξής:

1) Εκμάθηση στο πώς λειτουργεί η τοπική κοινότητα.

2) Κάλεσμα σε φορείς και εκπροσώπους της κοινότητας για να ενημέρωση σε προγράμματα που εφαρμόζονται στην πόλη μας για τον πολιτισμό και τον τουρισμό.

3) Στα πλαίσια συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων την Παρασκευή 31 – 3 – 2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μαζί μου σε θέματα τουρισμού στο 3ο ΓΕ.Λ. Κορίνθου και έγινε παρουσίαση – ενημέρωση σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου μας.

Τους ευχαριστώ για την όμορφη συζήτηση αλλα και γνωριμία !”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ