Γιατί η  μάσκα ΚΝ95 προσφέρει μεγάλη προστασία από τον κορωνοϊό;

Όπως διαβάζουμε η μάσκα ΚΝ95 έχει μεγαλύτερη προστασία γιατί έχει  πέντε επίπεδα προστασίας και ειδικά σχεδιασμένα στρώματα φιλτραρίσματος που εξασφαλίζουν μεγάλη προστασία από τους ιογενείς ιούς, χάρη στη τεχνολογία διήθησης νανοϊνών. Σε σχέση με την αποτελεσματικότητα της ΚΝ95, ο συγκεκριμένος τύπος μάσκας, παρέχει αναπνευστική προστασία σχεδιασμένη με μια αρκετά σφιχτή εφαρμογή στο δέρμα του προσώπου, ώστε να φιλτράρει αποτελεσματικά τα σωματίδια στον αέρα, συμπεριλαμβανομένων των βακτηρίων.

Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, η ΚΝ95 μπορεί να φιλτράρει έως και 95% των επικίνδυνων σωματιδίων μεγέθους 0,3 μικρών: σκόνη, σταγόνες υγρασίας, ατμοί.

Υπέρ της μάσκας ΚΝ-95 τάχθηκε η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

Σύμφωνα με την ίδια, σε χώρους όπως τα σούπερ μάρκετ, η ΚΝ-95 είναι καταλληλότερη, γιατί κλείνει καλά γύρω από το πρόσωπο.

Όπως είπε : «Η χειρουργική μάσκα από μόνη της είναι καλή για να αποφύγεις επαφή με σταγονίδια, αλλά δεν κλείνει καλά γύρω από πρόσωπο.  Με μια Κ95 που εφαρμόζει καλά ο αέρας περνάει φιλτραρισμένος όλος μέσα από τη μάσκα», όπως εξήγησε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ