Για το θέμα του νερού που έχει προκύψει στο Διμηνιό μίλησε στο Mega ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος

Σε πρωϊνή εκπομπή του  Mega μίλησε ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος αναφορικά με το θέμα του νερού που έχει προκύψει στο Διμηνιό.

Για το θέμα υπήρχαν και τηλεφωνήματα , ενώ δύο παιδάκια πήγαν στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο Δήμαρχος απάντησε μεταξύ άλλων πως : « Δεν αφορά το Κιάτο ούτε το κάτω Διμηνιό το πρόβλημα . Θα υδροδοτηθεί σύντομα και το Διμηνιό . Τα έργα είναι σε εξέλιξη  και μέχρι  το 2022  θα έχουν ολοκληρωθεί» είπε ο κος Σταματόπουλος και πρόσθεσε: « Για πόσιμο νερό έχει κατασκευαστεί άλλο δίκτυο και οι κάτοικοι έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό αλλά δεν ρέει στις βρύσες. Θα χρειαστεί κάποιο διάστημα..» «Οι κάτοικοι είναι ενημερωμένοι και δεν χρησιμοποιούν το συγκεκριμμένο νερό για πόση», είπε ο Δήμαρχος, ολοκληρώνοντας στην παρέμβασή του.

Να σημειώσουμε πως η ΔΕΥΑΣ είχε εκδώσει ανακοίνωση στις 22/1/2021 στην οποία αναφερόταν : « Η Δ.Ε.Υ.Α. Σικυωνίων υπενθυμίζει στους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Διμηνιού, ότι το νερό ύδρευσης είναι ακατάλληλο για πόση και μαγείρεμα.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ