Γιώργος Ψυχογιός: “Δεν είναι δυνατόν όλοι να… μην καταλαβαίνουν κάτι καλά…”

Στο Kontra Channel και στην εκπομπή “Kontra 24” φιλοξενήθηκε  ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  του νομού μας Γ. Ψυχογιός, στη διάρκεια της  οποίας τόνισε μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπτη τα εξής :

“Από την αρχή ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε και ψήφισε όλα τα διαθέσιμα κοινοβουλευτικά και συνταγματικά εργαλεία, ώστε να υπάρξει σε βάθος διερεύνηση και όχι συγκάλυψη. Από την πρώτη στιγμή στηρίξαμε την Εξεταστική Επιτροπή, ακόμα και αν δεν καλέστηκαν κρίσιμοι μάρτυρες για την πορεία της υπόθεσης. Υπερψηφίσαμε και την Προκαταρκτική, προκειμένου να διερευνηθούν ποινικές ευθύνες. Και τώρα, ο Χρήστος Σπίρτζης εξαντλεί τις δυνατότητες που του δίνει το Σύνταγμα με τη σύσταση μια Ειδικής Επιτροπής για περαιτέρω διερεύνηση ευθυνών.

….Σε αυτή την περίπτωση, προκύπτει ότι υπάρχουν μεγάλες ευθύνες, διότι πολλές από τις παραλείψεις ήταν εγκαίρως γνωστές και ιδιαίτερα κρίσιμες.

Δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος “βλέπει” συγκάλυψη. Αυτό συμβαίνει διότι δεν έχουν τηρηθεί οι ελάχιστες εγγυήσεις του Κράτους Δικαίου. …

Δεν είναι δυνατόν όλοι να… μην καταλαβαίνουν κάτι καλά…”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ