Γιώργος Ψυχογιός: “Με παρέμβαση στη Βουλή ζητάμε το αυτονόητο για τους Αρχαιοφύλακες και αναμένουμε να πράξει το αυτονόητο”

Ο Βουλευτής Γιώργος Ψυχογιός ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο F σχετικά με την παρουσία του στα εγκαίνια της Έκθεσης για την Κόρινθο στα χρόνια της Επανάστασης του 1821:

“Πριν λίγες μέρες επισκέφθηκα το ξεχωριστό Αρχαιολογικό Μουσείο στην Αρχαία Κόρινθο για μια εκδήλωση για την Κόρινθο και τη σημασία της στην Επανάσταση του ’21. Πέρα από τον χαιρετισμό και την συζήτηση με την Διευθύντρια, κα. Κασίμη, τους προσκεκλημένους, μίλησα και με το προσωπικό της Εφορείας Αρχαιοτήτων.
Έχουν πραγματικά εξειδίκευση και μεράκι με αυτό που κάνουν, για αυτό και η εικόνα του Μουσείου.
Όμως, μεταξύ άλλων, κάποιοι όπως οι αρχαιοφύλακες, έχουν να αντιμετωπίσουν και την περικοπή βασικών δικαιωμάτων τους από το Υπ. Πολιτισμού. Αντί για 5μηνο που επί χρόνια κάνουν – και πρέπει να δοθεί οριστική λύση – φέτος το Υπουργείο – που δηλώνει αναρμόδιο! – θα τους πληρώσει για 4μηνο.
Με παρέμβασή μας στη Βουλή ζητάμε το αυτονόητο και αναμένουμε να πράξει το αυτονόητο, τιμώντας έστω και κατ’ ελάχιστο τη δουλειά αυτών των ανθρώπων επί χρόνια.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ