Γιώργος Ψυχογιός: « Τηρούνται τα Υγειονομικά μέτρα προστασίας για αστυνομικούς και πολίτες»;

Ερωτήματα για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό για αστυνομικούς και πολίτες απευθύνει στο αρμόδιο Υπουργείο  ο Γιώργος Ψυχογιός. Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει στη Βουλή «ανεπαρκή υγειονομικά μέτρα προστασίας» .

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων,  στην προσωπική του σελίδα στο F κ. Ψυχογιός , «οι καταγγελίες εκπροσώπων της Αστυνομίας σε όλη τη Ελλάδα, αποδεικνύουν την παντελή απουσία κυβερνητικής μέριμνας, για την προστασία της υγείας των εργαζομένων αστυνομικών, των πολιτών και των κρατουμένων στα Α.Τ.»

Και συνεχίζει: «Με την Ερώτησή μας προς το Υπουργείο ζητάμε τον ακριβή αριθμό των νοσούντων αστυνομικών, αν έχει χορηγηθεί υγειονομικό υλικό προστασίας στις υπηρεσίες, αν πραγματοποιούνται υγειονομικοί έλεγχοι, αν γίνεται καθημερινή απολύμανση των οχημάτων μεταγωγής και των χώρων εργασίας αστυνομικών και των κρατητηρίων, κι αν θα δοθεί έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε αστυνομικούς, σωφρονιστικούς και υπαλλήλους εξωτερικής φρούρησης, λόγω των αυξημένων αρμοδιοτήτων τους την περίοδο της πανδημίας και με κίνδυνο της υγείας τους.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ