Γρηγόρης Καρπούζης: “Δείγματα από τα κρούσματα στο Νοσοκομείο στέλνονται σε ειδικά εργαστήρια για να εξακριβωθεί αν είναι η μετάλλαξη “Δέλτα “ή “Όμικρον”

Mιλώντας σήμερα το μεσημέρι με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Γρηγόρη Καρπούζη και ζητώντας του να μας δώσει  την εικόνα σχετικά με τη νέα μετάλλαξη “Ομικρον,” αλλά και τα κρούσματα στο Νομό,  μας είπε  ότι στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή είναι 45 άτομα με  Covid εξ αυτών οι 6 είναι στη μονάδα εντατικής θεραπείας (Μ.Ε.Θ) .
Όπως επίσης μας είπε “Με εντολή του Υπουργείου Υγείας παίρνονται δείγματα από όλα τα κρούσματα τα οποία αποστέλλονται στην Πάτρα σε ειδικά εργαστήρια για να εξακριβωθεί αν είναι η μετάλλαξη “Δέλτα “ή “Όμικρον”.
Επίσης ο κος Καρπούζης μας είπε ότι αυτό που είναι ανησυχητικό, είναι ότι έρχονται πάρα πολλοί άνθρωποι για τεστ και επίσης ότι έχουν αρχίσει και νοσούν πολλοί από το προσωπικό του νοσοκομείου, γύρω στα 10 με 15 άτομα. “Αυτοί θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα” μας τόνισε  , όπως φυσικά προβλέπεται για όποιον νοσεί με κορωνοϊό. Ο αγώνας πάντως των Υγειονομικών στο Νοσοκομείο της Κορίνθου συνεχίζεται , παρά τις δυσκολίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ