Γ. Γκιώνης για το έργο αναβάθμισης του βιολογικού καθαρισμού Αγίων Θεοδώρων: “Ο Παναγιώτης Νίκας “ανάστησε” ένα “πεθαμένο” έργο”

Στην χθεσινή παράδοση του έργου αναβάθμισης του βιολογικού καθαρισμού των Αγίων Θεοδώρων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και πιο ειδικά στην Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Θ, σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γ. Γκιώνης εξέφρασε ευχαριστίες προς τον Περιφερειάρχη  Π. Νίκα, τόσο για το έργο αναβάθμισης του βιολογικού καθαρισμού των Αγίων Θεοδώρων –“ανάστησε” ένα επί σχεδόν μια 20ετία “πεθαμένο” έργο” όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος-, το οποίο έχει σχεδιαστεί να εξυπηρετήσει στο άμεσο μέλλον και περιοχές του Δήμου Κορίνθου, όσο και για σειρά άλλων έργων στην περιοχή του Δήμου Λουτρακίου επισημαίνοντας ότι με το έμπρακτο ενδιαφέρον του “μας έλυσε τεράστια προβλήματα”.

Ο δήμαρχος, επίσης εξέφρασε ευχαριστίες επίσης, τόσο προς τα τοπικά αιρετά στελέχη της Π.Ε. Κορινθίας, όσο και προς τους συνεργάτες του στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και στην ΔΕΥΑΛ, καθώς και προς τον ανάδοχο του έργου αναβάθμισης του βιολογικού καθαρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ