Πάνω από 2.800 σχόλια από πολίτες και φορείς στη δημόσια διαβούλευση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο . Ποιές είναι οι δύο σημαντικές αλλαγές για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Μια σημαντική τροποποίηση προστέθηκε στο σχέδιο νόμου «Μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής, που κατατίθεται στη Βουλή που προβλέπει την οριζόντια μείωση του τέλους επιτηδεύματος κατά 50% για όλους ανεξαιρέτως τους αυτοαπασχολούμενους, είτε φορολογηθούν με τα νέα αντικειμενικά κριτήρια φορολόγησης είτε όχι. Η αλλαγή περιλαμβάνεται στο νέο φορολογικό Νομοσχέδιο και ανακοινώθηκε σήμερα . Επίσης η κυβέρνηση προχώρησε στην προσθήκη διευκρίνισης ότι όποιος θεωρεί ότι το πραγματικό εισόδημά του είναι χαμηλότερο από το τεκμαρτό που του προσδιορίζουν τα αντικειμενικά κριτήρια θα πρέπει να ζητά επαλήθευση του ισχυρισμού του με έλεγχο από την Εφορία.

Τις προηγούμενες ημέρες, στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης, υποβλήθηκαν πάνω από 2.800 σχόλια από πολίτες και φορείς, τα οποία και ελήφθησαν υπόψη κατά τη διαμόρφωση του σχεδίου νόμου προτού εισαχθεί στην Βουλή.

Γ.Π

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ