Δήλωση στην hmerisiakorinthou.gr : Η Πρόεδρος του Ε.Σ.Κ. μιλά για την εικόνα στην αγορά της Κορίνθου και καλεί τους καταναλωτές να επιλέξουν τα τοπικά καταστήματα

Για την εικόνα που υπάρχει σήμερα (εν μέσω των χειμερινών εκπτώσεων) στην αγορά της Κορίνθου μας μίλησε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης κα Κελαθανασίου, η οποία ανέλαβε τα καθήκοντά της πριν από λίγες ημέρες, μετά τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ στον σύλλογο . Η κα Κελαθανασίου είπε στην hmerisiakorinthou.gr :

Ερ: Κυρία Κελαθανασίου, θα θέλαμε να μας μιλήσετε για το πώς εξελίσσεται μέχρι τώρα η κατάσταση στην αγορά, αυτή την περίοδο των εκπτώσεων που διανύουμε.

Απ: Υπάρχει θετικό κλίμα. Υπάρχει επίσης αύξηση του αγοραστικού ενδιαφέροντος γιατί οι εκπτώσεις είναι πραγματικά πολύ καλές με πολύ καλές, χαμηλές τιμές. Τα καταστήματά μας προσφέρουν πληθώρα εμπορευμάτων και πολύ καλή εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.

Ο κόσμος δεν έχει ψωνίσει το προηγούμενο διάστημα, οπότε υπάρχει πραγματικά ενδιαφέρον αυτό το διάστημα στην αγορά.

Ερ: Δηλαδή παρατηρείτε μία προσέλευση υψηλή σε σχέση με την περίοδο των Εορτών;

Απ: Όχι, παρατηρούμε μία προσέλευση υψηλή για την περίοδο των εκπτώσεων. Και την περίοδο των Χριστουγέννων επίσης είχανε δουλειά τα καταστήματα, όχι την αναμενόμενη δουλειά Χριστουγέννων.

Ερ: Πόσο διαρκούν οι εκπτώσεις; 

Απ: Οι εκπτώσεις είναι μέχρι τέλος Φλεβάρη.

Ερ: Τι μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους καταναλωτές;

Απ: Απευθύνουμε πρόσκληση στους καταναλωτές μας να επιλέξουν, για τις εκπτωτικές τους αγορές, την αγορά της Κορίνθου, γιατί πραγματικά είναι αξιόλογη αγορά και φαντάζομαι ότι θα βρουν ό,τι αναζητούν, σε πολύ καλές τιμές και με την καλύτερη εξυπηρέτηση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ