Δήμος Βέλου – Βόχας: Άνοιξε η πλατφόρμα ntantades.gov.gr – Σε ποιά τηλέφωνα μπορούν να πάρουν πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι

Άνοιξε την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 η πλατφόρμα ntantades.gov.gr, προκειμένου να εγγραφούν όσοι και όσες επιθυμούν να απασχοληθούν ως επιμελητές και επιμελήτριες στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς», το οποίο υλοποιείται στον δήμο Βέλου-Βόχας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, όπως έκανε γνωστό ο Δήμος.
Το πρόγραμμα αφορά στην κατ’ οίκον φροντίδα βρεφών και νηπίων ηλικίας από 2 μηνών έως 2,5 ετών (2 ετών και 6 μηνών) και προβλέπει την οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων γονέων, των μονογονέων, των αναδόχων και ιδιαίτερα των μητέρων για τη χρήση πιστοποιημένων υπηρεσιών φροντίδας των παιδιών τους.
Ο Δήμος Βέλου – Βόχας αναφέρει πως “για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων βρίσκεται ήδη σε λειτουργία τηλεφωνικό κέντρο. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 2103258080 και 2103258090 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9 το πρωί με 8 το απόγευμα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ