Δήμος Βέλου – Βόχας: Δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία στους δημότες να προβούν, με τις συμβουλές ενός ειδικού, σε τακτοποίηση των χρεών τους

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα από το δήμο Βέλου Βόχας , με μεγάλη συμμετοχή δημοτών η Ημερίδα ενημέρωσης & από κοινού συζήτηση, με θέμα το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης εσόδων του δήμου.

Κατά την ομιλία του ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, κος Χρήστος Αγγελόπουλος ανακοίνωσε την πρωτοπόρα συνεργασία με τη εταιρεία συμβούλων PlanAhead Consulting με το δήμο, η οποία θα παρέχει δωρεάν συμβουλές στους δημότες που το επιθυμούν, προκειμένου να δώσουν λύση στα χρέη τους από όπου και αν προέρχονται. Σύντομα θα ανακοινωθούν και δράσεις επιβράβευσης προς τους δημότες που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, αναφέρει ο δήμος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κος Αγγελόπουλος, διευκρίνισε πως οι οφειλές στην ύδρευση είναι πολύ μεγάλες και τα ποσά πλέον υπέρογκα.

Ο Δήμος αναφέρει: “Με αυτή μας την δράση, ο δήμος δίνει μια μεγάλη ευκαιρία στους δημότες που βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο να προβούν με τις συμβουλές ενός ειδικού βάζοντας σε τακτοποίηση τα χρεών τους.

Προτάθηκε μια φορά την εβδομάδα αρχικά, υπάλληλος της συγκεκριμένης εταιρείας, κατόπιν ραντεβού, να συμβουλεύει τους πολίτες για την τακτοποίηση των οφειλών τους, δια ζώσης.

Ο κος Γεώργιος Τσακίρης Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας PlanAhead, παρουσίασε τα σχέδια και τις πρωτοβουλίες που έχουν ετοιμάσει για τον δήμο, καθώς και τα οφέλη που αναμένεται να προκύψουν από τη συνεργασία αυτή και ήλθε σε διάλογο με τους πολίτες απαντώντας στις απορίες τους, για τη νέα αυτή παροχή.

Βαδίζουμε μπροστά όλοι μαζί για το συμφέρον του Δήμου μας, με καινοτόμες προτάσεις & προς όφελος των δημοτών μας, δίνουμε οριστικές λύσεις στα βαρίδια ετών.” καταλήγει στην ανακοίνωση του ο δήμος Βέλου – Βόχας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ