Δηλώσεις έκανε στα Μ.Μ.Ε ο 30χρονος πατέρας των αδικοχαμένων παιδιών στην Πάτρα

Ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα  έκανε σήμερα δηλώσεις στις κάμερες  μετά την έξοδό του από το γραφείο της ανακρίτριας. Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο 30χρονος πατέρας , σύμφωνα με τα αθηναϊκά Μ.Μ.Ε έχει πάρει αποστάσεις από την εν διαστάσει σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, που θα βρεθεί στο εδώλιο της κατηγορουμένης για τη δολοφονία της ίδιας της κόρης της, απέναντί της, εκτός από τους δικαστές, θα έχει τον άλλοτε  σύζυγότης .

Σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους τόνισε πως «είναι πολύ δύσκολη στιγμή, δεν μπορώ να πιστέψω ότι η γυναίκα – υπόδειγμα που υποστήριζα έκανε κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μου είχε δώσει κανένα δείγμα, είμαστε σοκαρισμένοι, είμαστε συνεργάσιμοι με τις Αρχές», αναφέρει το in.gr . Παράλληλα, διέψευσε τα περί κακοποίησης της Τζωρτζίνας, ενώ αναφερθείς στο θρίλερ με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, δήλωσε ευχαριστημένος που οι Αρχές ερευνούν το θέμα «για να φανεί η αλήθεια». «Τα στοιχεία σε βάρος της είναι αδιάσειστα και πολλά, δεν έχω να της πω κάτι» κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ