Διασώστης και φύλακας του Νοσοκομείου Κορίνθου δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από ομάδα ατόμων. Η ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων

Απρόκλητη επίθεση δέχθηκαν σήμερα το απόγευμα, ο φύλακας του νοσοκομείου Κορίνθου και ένας διασώστης. Το περιστατικό σημειώθηκε τη στιγμή που το πλήρωμα του ΕΚΑΒ παρέδιδε ασθενή στα επείγοντα. Η ομάδα των ατόμων που επιτέθηκαν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, σύμφωνα με μαρτυρίες, μπήκαν με φορτηγάκι στον χώρο του νοσοκομείου και επιτέθηκαν στα δύο άτομα. Αμέσως επικοινώνησαν μαζί του ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου και ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έδωσε εντολή να διερευνηθεί το περιστατικό .

Η ανακοίνωση του σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ

“Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση που έγινε σήμερα το απόγευμα από ομάδα Ρομά στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Συγκεκριμένα δύο Διασώστες του ΕΚΑΒ Κορίνθου χτυπήθηκαν αναίτια στον χώρο των ΤΕΠ κατά την παράδοση περιστατικού, με τον ένα να φέρει βαρύτερες κακώσεις. Επίσης η ίδια ομάδα προκάλεσε φθορές σε δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που ήταν σταθμευμένα στον χώρο των ΤΕΠ , χτύπησε και προσωπικό του νοσοκομείου και εν συνεχεία τράπηκε σε φυγή.

Ευχόμαστε περαστικά στους συναδέλφους μας και ταχεία ανάρρωση και καλούμε την Διοίκηση του ΕΚΑΒ να υποβάλει μηνύσεις τόσο για τον ξυλοδαρμό των συναδέλφων ,όσο και για τις φθορές στα ασθενοφόρα οχήματα, τις Αστυνομικές Αρχές να προχωρήσουν ΆΜΕΣΑ στην σύλληψη των δραστών και την Δικαιοσύνη να εξαντλήσει κάθε αυστηρότητα στην επιβολή των ποινών .”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ