Δύο σημαντικές συναντήσεις εργασίας για την Μαριλένα Σούκουλη

Δύο σημαντικές συναντήσεις εργασίας είχε την περασμένη εβδομάδα η Μαριλένα  Σούκουλη. Η Σύμβουλος του πρωθυπουργού σε θέματα χωροταξίας, π. Βουλευτής του νομού μας,  συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα. Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκε το θέμα της διατήρησης και ενίσχυσης των δράσεων ασφαλείας στον Νομό Κορινθίας. Όπως τόνισε η κα Σούκουλη: «Για την Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αποτέλεσε και αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα η εδραίωση τους αισθήματος ασφαλείας των πολιτών και στην περιοχή μας. Μακρυά απο λαϊκισμούς και παραπολιτική σπέκουλα ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας δεσμεύτηκε ότι η Κορινθία θα συνεχίσει να απολαμβάνει τα θετικά αποτελέσματα  των πολιτικών που εφαρμόστηκαν τα προηγούμενα έτη από τις αποτελεσματικές δράσεις της ΕΑ. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο των γυναικών και των ανδρών που υπηρετούν στον τόπο μας αλλά και στην ηγεσία της ΕΑ», κατέληξε η κα Σούκουλη.

Στη συνάντηση με τον Διοικητή του ΕΛΓΑ κο Ανδρέα Λυκουρέντζο, στο επίκεντρο βρέθηκαν: οι αποζημιώσεις για τα εσπεριδοειδή που επλήγησαν από τον παγετό του Ιανουαρίου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί συγκεκριμένη τροπολογία για την επίλυση του προβλήματος .

«Οι ζημιές συνέβησαν πριν λίγες εβδομάδες στα κεράσια στο Καίσαρι και στις γύρω περιοχές. Οι γεωπόνοι του ΕΛΓΑ είναι ήδη στο πεδίο και τις καταγράφουν .

Και φυσικά το πρόβλημα των ενστάσεων στην Στιμάγκα και σε άλλες περιοχές του Νομού μας , όπου αυτήν την στιγμή εξετάζονται προκειμένου να υπολογιστεί η ζημιά στην απόδοση ανά στρέμμα περίπου στο ύψος των κιλών τα οποία αναφέρονται στις δηλώσεις καλλιέργειας.

Ευχαριστώ τον Διοικητή του ΕΛΓΑ κο Ανδρέα Λυκουρέντζο για την διαρκή διαθεσιμότητα του αλλά κυρίως για την συνεχή του προσπάθεια να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα των αγροτών της Κορινθίας μας. Προσωπικά ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι δίπλα τους, πάντα Παρούσα.», δήλωσε η Μαριλένα Σούκουλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ