Εκπροσώπησαν άξια την Κόρινθο τα “δελφίνια” του Ν.Ο.Κ. Πρώτη συμμετοχή με 15 μετάλλια για το τμήμα Masters & δυναμική παρουσία των Mini δελφινιών του

φωτο αρχείου

Πρώτη συμμετοχή με 15 μετάλλια για το τμήμα Masters του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου στο Swimming League- Masterspool Serafio 2024 & Δυναμική παρουσία των Mini “δελφινιών” του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου στην ημερίδα της Πάτρας με 10 παρουσίες στην πρώτη 3άδα! Ήταν ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο για το ΝΟΚ σε Πάτρα και Αθήνα ολοκληρώθηκε με διακρίσεις και πολύ καλές εμφανίσεις από τα τμήματα Masters & Mini. Αναλυτικά, μας ενημερώνει ο σύλλογος:

🏊Masters Group🏊

📍Serafeio-Athens

Με τη συμμετοχή 5 αθλητών και την κατάκτηση 15 μεταλλίων ολοκληρώθηκε η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου στους αγώνες Βετεράνων που διοργανώθηκαν στο Σεράφειο Κολυμβητήριο το Σάββατο 3 & την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024!

Αυτή, ήταν η πρώτη συμμετοχή του τμήματος Masters του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς οι αθλητές μας πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις , αγωνιζόμενοι σε ατομικά & ομαδικά αγωνίσματα!

Η συμμετοχή στους συγκεκριμένους αγώνες είναι μόνο η αρχή , καθώς το υπόλοιπο της σεζόν επιφυλάσσει και άλλες ακόμη παρόμοιες διοργανώσεις ,όπου ο ΝΟΚ πρόκειται να λάβει μέρος, εκπροσωπώντας , έτσι, -με ένα ακόμη τμήμα-την πόλη της Κορίνθου!

Τη διοργάνωση των αγώνων διεξήγαγε  η Whynot  με απόλυτη επιτυχία. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΚΟΕ. Συγχαρητήρια για την οργανωμένη προσπάθεια!

🏊Προαγωνιστική – Κατηγορία Mini🏊

📍Α.Πεπανός-Πάτρα🇬🇷

Δυναμική παρουσία των Mini Δελφινιών του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου στην Ημερίδα που διεξήχθη στην Πάτρα με τη συμμετοχή 5 αθλητών & 10 παρουσίες τους στην πρώτη 3άδα.

Το μέλλον της ομάδας είναι εδώ! Οι αθλητές του ΝΟΚ στην πρώτη επίσημη , υπό την αιγίδα της ΚΟΕ παρουσία τους σε αγώνες κατάφεραν να ζήσουν την εμπειρία των αγώνων προαγωνιστικής κατηγορίας δείχνοντας έτσι πως το μέλλον είναι εδώ και τους ανήκει!

Οι μικροί μας κολυμβητές , διασκέδασαν απολαμβάνοντας τη συμμετοχή τους , ενώ ολοκλήρωσαν τις προσπάθειες τους με 10 πλασαρίσματα στις πρώτες 3 θέσεις!

Θέλουμε να συγχαρούμε κάθε μικρό αθλητή ξεχωριστά για την προσπάθεια του, στους αγώνες και ευχόμαστε η κολυμβητική τους πορεία να είναι γεμάτη όμορφες εικόνες και εμπειρίες!!!

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά!

Πάμε δυνατά 💪

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ