Ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και συζητήσεις στην Ημερίδα για την Πανεπιστημιακή εκπαιδευτική πολιτική, τη σχολική εκπαίδευση και τη κατάρτιση της Κορίνθου

Με ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και συζητήσεις πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Η πανεπιστημιακή εκπαιδευτική πολιτική, η σχολική εκπαίδευση και η κατάρτιση της Κορίνθου Πόλης που Μαθαίνει συνομιλούν» στο Δημοτικό Θέατρο Δήμου.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κορινθίων,κ. Βασίλης Νανόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης ,κα Αθηνά Κόρκα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, κ. Σπύρος Ζαχαριάς ενώ χαιρετισμούς έστειλαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Αθανάσιος Κατσής, και ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Λαρισαίων, κ. Δημήτρης Δεληγιάννης.

Στην Ημερίδα υπήρχε δημόσια συνομιλία για την εκπαίδευση βασικών φορέων της εκπαίδευσης της Κορίνθου με τη συμμετοχή του κοινού. Συγκεκριμένα, συνομίλησαν στο ίδιο τραπέζι εκπρόσωποι των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, Ενώσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, η Εκπαιδευτική Πολιτική του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Στη συνέχεια, ακολούθησε με τον ίδιο τρόπο, η δημόσια συνομιλία για την κατάρτιση. Στο ίδιο τραπέζι συνομίλησαν το κοινό, εκπροσώποι του ΔΙΕΚ Λουτρακίου-Κορίνθου, των Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κορινθίων και του Επιμελητηρίου Κορινθίας (με την παρουσία της διευθύντριας των ΚΕΚ Αναπτυξιακής Επιμελητηρίου Κορινθίας, Κατερίνας Κλήμη ) .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ