Εντυπωσιακές επιδόσεις το πρώτο μισό των αγώνων στο ΟΑΚΑ για τον Ναυτικό Όμιλο Κορίνθου με 11 μετάλλια και πολλαπλά ατομικά ρεκόρ!

Στους Τριήμερους Διασυλλογικούς αγώνες με την επωνυμία «Αθλητική Πορεία από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα ΙΙ» που διοργανώνει ο σύλλογος Α.Σ. Πέρα στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και ολοκληρώνονται σήμερα συμμετέχει ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου.

Ήδη στο πρώτο μισό των αγώνων ο ΝΟΚ έχει κατακτήσει 11 μετάλλια και πολλαπλά ατομικά ρεκόρ!
Τον Όμιλο εκπροσωπεί το Αγωνιστικό & το Προαγωνιστικό  τμήμα με συνολικά 49 αθλητές & αθλήτριες . Την ομάδα  συνοδεύει η προπονητική ομάδα των Μιχαλόπουλο Γιώργο, Στρατουδάκη Νίκο , Μιχαλόπουλο Κώστα ,Βύρλα Μαρία .

Πιο αναλυτικά στις πρώτες δύο μέρες των αγώνων η ομάδα της Κορίνθου μετράει 11 παρουσίες στο βάθρο, με τις 5 εξ αυτών στο πρώτο σκαλί, 62 ατομικά ρεκόρ σε 73 εμφανίσεις, ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για την περίοδο.
Παράλληλα έχει την κατάρριψη του ρεκόρ ομάδας στα 100μ. πρόσθιο Κορασίδων, Νεανίδων και Γυναικών από την Μπουκουβάλα Μαρία με 1:18,04!

Ο παραπάνω χρόνος αποτελεί και όριο για το διεθνές meeting Acropolis. Όριο για την ίδια διοργάνωση, έπιασε και ο αθλητής Άρης Δημάκης με την επίδοσή του στα 100μ. ύπτιο των εφήβων με χρόνο 1:02,35.
“Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις προσπάθειές τους και ευχόμαστε για ανάλογη συνέχεια στην τελευταία μέρα των αγώνων!” αναφέρει ο όμιλος.

Το ίδιο ευχόμαστε και εμείς !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ