Εξαιρετικές εντυπώσεις από την παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market στο Λονδίνο

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο …Λονδίνο. Εξαιρετικά επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Διεθνή Τουριστική Εκθεση World Travel Market, η οποία έλαβε χώρα στο Λονδίνο, το τριήμερο 1 με 3 Νοεμβρίου. Η Περιφέρειά μας εκπροσωπήθηκε από την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου και υπηρεσιακούς παράγοντες της αρμόδιας Διεύθυνσης.

Η χώρα μας συμμετείχε με περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), στο οποίο φιλοξενήθηκαν, τόσο η Περιφέρεια Πελοποννήσου, όσο και οι υπόλοιπες Περιφέρειες της Ελλάδος -η κάθε μία με το δικό της stand.

Η επισκεψιμότητα στο περίπτερο του ΕΟΤ και στο stand της Περιφέρειας Πελοποννήσου  ήταν εξαιρετική και το αποτέλεσμα είναι, καθώς διαφαίνεται ότι θα αποτελέσει εκ νέου προορισμό επισκεπτών από το Ηνωμένο Βασίλειο για τις διακοπές τους.

Στην διάρκεια της Έκθεσης υπήρξαν σημαντικές επαφές με φορείς του Τουρισμού, tour operators, αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικούς bloggers, ιδιοκτήτες που διαχειρίζονται πλατφόρμες νέων ηλεκτρονικών τεχνολογιών, με start up επιχειρήσεις αλλά και με διεθνή μέσα τουριστικής προβολής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ