Επέστρεψαν με μετάλλια από το ΟΑΚΑ και ετοιμάζονται για νέα, αυτό το Σαββατοκύριακο, οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου

φωτο: Ν.Ο.Κ

Ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 13 & την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στους Διασυλλογικούς αγώνες από την ομάδα του “Ωκεανού” Α.Ο. στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Στην διοργάνωση αθλητές του ΝΟΚ κατέκτησαν μετάλλια, μετά από καλές εμφανίσεις & ατομικά ρεκόρ .

Πιο συγκεκριμμένα ο ΝΟΚ επέστρεψε στην Κόρινθο με 2 μετάλλια από τους Μπουκουβάλα Κωνσταντίνο & Κεφάλα Έκτορα .

Ο ΝΟΚ έλαβε μέρος με 11 αθλητές , ενώ στους αγώνες συμμετείχαν περίπου 800 αθλητές από ομάδες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Το επίπεδο του ανταγωνισμού των αγώνων ήταν ιδιαίτερα υψηλό και οι αθλητές του ΝΟΚ κατάφεραν να επιστρέψουν στην Κόρινθο με καλές εμφανίσεις , αρκετά πλασαρίσματα κοντά στο βάθρο και σωρεία ατομικών ρεκόρ.

Οι αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου ήταν οι πρώτοι για το 2024.

Ο ΝΟΚ αναφέρει: “Θέλουμε να συγχαρούμε τους αθλητές & τους προπονητές μας,για τις προσπάθειες τους και να ευχηθούμε η χρόνια αυτή να είναι γεμάτη επιτυχίες.

Οι αγώνες συνεχίζονται για την ομάδα μας, καθώς το ερχόμενο Σάββατο 20/1/2023 τόσο το αγωνιστικό όσο & το  προαγωνιστικό τμήμα του ΝΟΚ θα λάβουν μέρος στην Ημερίδα της περιφέρειας Πελοποννήσου που θα διεξαχθεί στο κλειστό κολυμβητηριο της Πάτρας Α.Πεπανός.

Καλή επιτυχία σε όλους!!!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ