Ξεκινά τη επόμενη εβδομάδα νέος κύκλος συναντήσεων σε Λουτράκι & Αγίους Θεοδώρους για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά ο 2ος κύκλος συναντήσεων της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Παιδείας, Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης Θεώνης Μαυροματιδου με εκπροσώπους Συλλόγων, Φορέων και Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κατά την περίοδο των Αποκριών για το έτος 2024. Οι πρώτες συναντήσεις έγιναν πριν από λίγες ημέρες  ενώ οι νέες συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα 22 Ιανουαρίου και ώρα 6:00 μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Λουτρακίου & την προσεχή Τρίτη 23 Ιανουαρίου και ώρα 7:00 μ.μ. στην Αίθουσα Τοπικού Συμβουλίου, άνωθεν Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Αγίων Θεοδώρων.

“Ο 2ος κύκλος συναντήσεων αποτελεί συνέχεια της πρώτης σειράς συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν την 11η Ιανουαρίου στους Αγίους Θεοδώρους και τη 12η Ιανουαρίου 2024 στο Λουτράκι, με Προέδρους ή εκπροσώπων του Διοικητικού Συμβουλίου των Σωματείων, Συλλόγων, Φορέων με κοινωνική, εκπαιδευτική, αθλητική, πολιτιστική και τουριστική δράση και των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου μας” αναφέρει ο Δήμος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ