Επανεξελέγη ο Σπύρος Σταματόπουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης ΔΕΥΑ. «Η Τ.Α μπορεί και πρέπει να λειτουργήσει ως ανάχωμα προστασίας…”

Την επανεκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης ΔΕΥΑ πέτυχε ο Σπύρος Σταματόπουλος κατά τη διάρκεια της 33ης Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης, που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά το διήμερο 21-22 Μαρτίου.

“Η επανεκλογή του δημάρχου Σικυωνίων στην εν λόγω θέση είναι ιδιαίτερα σημαντική σε εποχές όπου η διαχείριση των υδάτων στην χώρα μας επιχειρείται να τεθεί σε νέες βάσεις διακινδυνεύοντας ακόμα και τον δημόσιο χαρακτήρα του νερού.” αναφέρει ο δήμος Σικυωνίων.

Ο Σπύρος Σταματόπουλος σε δηλώσεις του μετά την εκλογή του ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους εκλέκτορες για την εμπιστοσύνη και την τιμή στο πρόσωπό του ενώ δήλωσε πώς «η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να λειτουργήσει ως ανάχωμα προστασίας του υπέρτατου αγαθού, του νερού, από πάσης φύσεως μεθοδεύσεις ιδιωτικοποίησης ή εκμετάλλευσής του με τρόπο που δεν συνάδει με τον κοινωνικό και δημόσιο χαρακτήρα του. Είμαστε εδώ», τόνισε «για να διασφαλίσουμε ότι οι δημότες μας θα έχουν πρόσβαση σε φθηνό, καθαρό, πόσιμο νερό μακριά από αίολες παρεμβάσεις και αντικοινωνικές πρακτικές από όπου κι αν αυτές προέρχονται».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ