Ευκαιρία για τους Κορίνθιους παραγωγούς μελιού το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας που θα πραγματοποιηθεί 1-3 Δεκεμβρίου στην Αθήνα

Το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας , στις 1-3 Δεκεμβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας , που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αποτελεί μια καλή ευκαιρία και για τους παραγωγούς από την Κορινθία να συμμετέχουν και να δείξουν στο ευρύ κοινό τα εκλεκτά τους προϊόντα.

Στο πλαίσιο του 14ου Φεστιβάλ πραγματοποιείται «Έκθεση Μελισσοκομικών Προϊόντων & Εξοπλισμού», στην οποία εξάλλου καλούνται και οι Περιφερειακές Ενότητες να συμμετάσχουν για να προβάλλουν τον πλούτο και την μοναδική ποιότητα των μελισσοκομικών προϊόντων.

Κατά την διάρκεια του, θα πραγματοποιηθεί το 14ο Συνέδριο Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας με θέμα: «Χαρακτηρισμός και Αυθεντικότητα των Προϊόντων της Μέλισσας» σε συνδιοργάνωση με το Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Το Φεστιβάλ έχει πλέον καταστεί ο σημαντικότερος θεσμός στον τομέα του ενώ η συμμετοχή έχει ξεπεράσει τους 200.000 επισκέπτες στις τελευταίες διοργανώσεις. Ο εκθεσιακός χώρος καλύπτει 5.000 τετραγωνικά μέτρα ενώ και φέτος έχουν προγραμματιστεί καινούργιες δράσεις και καινοτομίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και τη συμμετοχή σας στο φεστιβάλ, οι συνεργάτες σας μπορούν να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη της διοργάνωσης κα. Ειρήνη Ψαχούλια στα τηλέφωνα 2103610265 και 6974305957 ή μέσω email στο info@greekhoneyfestival.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ