Στέφανος Κασσελάκης: “Εγώ είμαι εδώ για τον κόσμο, αυτός με εξέλεξε σ’ αυτόν λογοδοτώ..”

φωτο in.gr

Με νέα τοποθέτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ Στέφανος Κασσελάκης στέλνει νέο μήνυμα προς τους διαφωνούντες στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Τους καλεί να  «ξεκομπλαριστούν» καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, η πραγματική τους διαφωνία είναι με το βιωματικό του προφίλ και όχι με τις πολιτικές του θέσεις.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ολοκληρώνοντας τις διήμερες επαφές του στην Νέα Υόρκη διεμήνυσε μέσω συνέντευξης στον ΑΝΤ1, όπως διαβάζουμε , πως: «Όποιος θέλει να συνεργαστεί στο κομμάτι ξεκάθαρων πολιτικών προτάσεων θα δει ότι είμαι σύμμαχος του. Όποιος δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί μου, επειδή είμαι απόδημος, επειδή είμαι διαφορετικός ή δεν μεγάλωσα με θεωρητικά βιβλία στο μαξιλάρι αλλά δούλεψα στον ιδιωτικό τομέα και έτσι έφτιαξα τις απόψεις μου για το που θέλω να είμαι 35 χρονών, δεν πειράζει παιδιά. Εγώ είμαι εδώ για τον κόσμο, αυτός με εξέλεξε σ’αυτόν λογοδοτώ. Και σε όποιον αρέσει».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Αν η άποψη αυτών που διαφωνούν είναι επί συγκεκριμένων πολιτικών προτάσεων θα καταλάβουν πολύ γρήγορα ότι συμφωνούμε. …”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ