“Η αλληλεγγύη και ο ανθρωπισμός δεν έχουν σύνορα” είπαν οι δημότες και στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Η αλληλεγγύη και ο ανθρωπισμός δεν έχουν σύνορα! είπαν και οι δημότες και στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και έτσι χθες αναχώρησαν από το Λουτράκι τρία φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας στην Τουρκία.

Η δράση του Δήμου πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.Ε , την ΠΕΔ Πελοποννήσου, τους φορείς, τους συλλόγους, τα σχολεία και την πολύτιμη συνδρομή των δημοτών, ώστε σε συνεργασία με το ΥΠΕΞ να οργανωθούν οι επόμενες αποστολές της ανθρωπιστικής βοήθειας για ανακούφιση των πληγέντων από τον καταστροφικό σεισμό.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης από το σημείο αναχώρησης , έξω από το Δημαρχείο  τόνισε: “Είναι συγκινητική η ανταπόκριση όλων στο κάλεσμα ανθρωπιάς που απευθύναμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συμπολίτες μας που συνέβαλαν με όσα αγαθά μπορούσε ο καθένας, τους φορείς, τους συλλόγους και τα σχολεία που συμμετείχαν με όλες τους τις δυνάμεις, τους εθελοντές μας και τους οδηγούς. Όλοι μαζί κάνουμε το χρέος μας πράξη”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ