Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου για τη φετινή «Λευκή Νύχτα» στην πόλη

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου για τη φετινή «Λευκή Νύχτα» στην πόλη

Η «Λευκή Νύχτα»  στις 30 Αυγούστου στην αγορά της Κορίνθου σημείωσε μεγάλη επιτυχία, γιατί πολλοί ήταν οι καταναλωτές που βγήκαν στα καταστήματα για να ψωνίσουν εκείνο το βράδυ. στην Κόρινθο . Οι τιμές πολύ προσιτές, εξαιρετική ποιότητα και ευχάριστη ατμόσφυρα. Η αγορά κινήθηκε , αφού οι προσφορές είχαν ξεκινήσει και ίσχυσαν για ένα τριήμερο . Ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε μια ημέρα μετά:

«Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Λευκή Νύχτα από τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου, με πολύ μεγάλη συμμετοχή του καταναλωτικού κοινού που έκανε τις πιο συμφέρουσες αγορές, λόγω των μεγάλων εκπτώσεων και προσφορών που είχαν ετοιμάσει τα καταστήματα της πόλης, και που για πρώτη φορά ίσχυαν για τρεις ημέρες, από τις 29 μέχρι και τις 31 Αυγούστου.

Σε κάθε Λευκή Νύχτα ο Εμπορικός Σύλλογος διοργανώνει δράσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα που προσφέρει στους καταναλωτές και επισκέπτες της πόλης, ανταποδίδοντας την συμμετοχή και την στήριξη τους αλλά και ταυτόχρονα δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα που απολαμβάνουν όλοι. Στην Νύχτα της 30ης Αυγούστου τοπικά συγκροτήματα, μουσικοί και καλλιτέχνες πρόσφεραν στο κοινό μια όμορφη βραδιά που κατά κοινή ομολογία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε αρχικά όλους τους φίλους καταναλωτές που τίμησαν και στήριξαν για άλλη μια φορά τον εμπορικό κόσμο της πόλης, αλλά να ευχαριστήσουμε και για την στήριξη τους, το Επιμελητήριο Κορινθίας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Κορινθίων. Πάντα ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου με όλα τα μέλη του και τις εμπορικές επιχειρήσεις, θα είναι παρών με τις καλύτερες παροχές και υπηρεσίες που αξίζουν σε όλους εσάς!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ