Η απάντηση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού στην ερώτηση “πού θα κριθεί η δεύτερη κάλπη”

«Είμαστε εδώ να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε για την Περιφέρειά μας» δήλωσε το πρωί της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ο Δημήτρης Πτωχός. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ο νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών για την Περιφέρεια Πελοποννήσου χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής «μια μεγάλη νίκη» και επανέλαβε ότι «είμαστε εδώ για να συνθέσουμε, για να χτίσουμε πάνω σε ό,τι καλό έχει γίνει, δεν είμαστε εδώ για να διχάσουμε».

Ερωτηθείς για το πού θα κριθεί η δεύτερη κάλπη, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου απάντησε «στο πρόγραμμα κάθε συνδυασμού, στην ομάδα, σε αυτά που πρεσβεύουμε και στη συνολική εικόνα του καθενός» και συμπλήρωσε ότι «έχουμε ένα εξαιρετικά και καλά μελετημένο πρόγραμμα. Έχουμε λύσεις για πολλά πράγματα που αντιμετωπίζει ο πολίτης. Έχουμε μία εκπληκτική ομάδα, με πολύ πάθος για να εργαστεί την επόμενη μέρα. Έχουμε μία νέα, τελείως διαφορετική προσέγγιση και για τη διοίκηση και την αλληλεπίδραση με τους πολίτες, γιατί για εμάς ο πολίτης πρέπει να είναι στο κέντρο της πολιτικής».

Ο Δημήτρης Πτωχός δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής, και τόνισε ότι «απευθυνόμαστε παντού, έχουμε δείξει και στον πολιτικό και στο δημόσιο λόγο μας ότι «είμαστε εδώ για να συνθέσουμε, για να χτίσουμε πάνω σε ό,τι καλό έχει γίνει, δεν είμαστε εδώ για να διχάσουμε». «Άλλωστε», συμπλήρωσε, «είμαστε ένας συνδυασμός ο οποίος είναι πολυσυλλεκτικός, έχουμε στους κόλπους μας ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους, πρεσβεύουμε μία διαφορετική προσέγγιση και στην πολιτική και στη διοίκηση και σε αυτά που λέμε». Σχολιάζοντας, δε, τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής, επισήμανε ότι «νομίζω ότι όλα αυτά εκτιμήθηκαν από τους πολίτες και γι’ αυτό μας έδωσαν αυτό το μεγάλο ποσοστό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ