Η Ευρώπη βγαίνει σταδιακά από το lockdown

Αρκετές χώρες της Ευρώπης βγαίνουν σταδιακά από το lockdown . Τα καταστήματα θα ανοίξουν ξανά, μετά την μείωση των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Καταρχήν η Γαλλία  ξανανοίγει τα καταστήματα το Σαββατοκύριακο ανοιχτά τα καταστήματά του αυτό το σαββατοκύριακο, καθησυχασμένο από τη μείωση των κρουσμάτων του κορωνοϊού, όμως στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου η επιδημία δεν εξασθενεί, οι αρχές του Λος Άντζελες απαγόρευσαν τις περισσότερες ιδιωτικές ή δημόσιες συγκεντρώσεις.

Στην Πολωνία ανοίγουν σήμερα τα εμπορικά κέντρα. Οι Ιρλανδοί και οι Βέλγοι θα πρέπει αντίθετα να περιμένουν μέχρι την Τρίτη για να ξαναπάνε στα καταστήματα. Και στις δύο αυτές χώρες επιβεβαιώνεται η ανάσχεση της επιδημίας.

Στη Γαλλία και το Βέλγιο τα μπαρ και τα εστιατόρια θα παραμείνουν κλειστά.

Επίσης από αύριο, Κυριακή, άλλες τρεις περιφέρειες της Ιταλίας θα άρουν τους περιορισμούς τους, επιτρέποντας να ανοίξουν και πάλι τα καταστήματα που δεν πωλούν είδη πρώτης ανάγκης. Όμως στις περιφέρειες αυτές, τη Λομβαρδία (βόρεια), το Πεδεμόντιο (βορειοδυτικά) και την Καλαβρία (νότια), τα μπαρ και τα εστιατόρια θα παραμείνουν  επίσης κλειστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ