Η θεατρική παράσταση “Lemon” στο Ξυλόκαστρο! Η απίστευτη ιστορία του θρυλικού πιανίστα

Η βραβευμένη θεατρική παράσταση “Lemon” στο Ξυλόκαστρο!
Η απίστευτη ιστορία του θρυλικού πιανίστα 1900 σε μία μοναδική θεατρική εμπειρία!

Θα δοθεί το προσεχές Σάββατο 7 Αυγούστου  στις 21:30 – Ανοιχτό Θέατρο “Βασίλης Γεωργιάδης”, στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Στο σχετικό δελτίο Τύπου διαβάζουμε: “70 καταιγιστικά λεπτά. Ένα ανεπανάληπτο two-man show. Μια ιστορία για τα όρια της ελευθερίας.

Τo Lemon, η ολοκληρωμένη καλλιτεχνική πρόταση του Μελαχρινού Βελέντζα που έχουν παρακολουθήσει πάνω από 10.000 θεατές ανάμεσα στη στεριά και τη θάλασσα, συνεχίζει την εντυπωσιακή καλοκαιρινή του περιοδεία και αυτή τη φορά βρίσκει το σκηνικό του χώρο στο Ανοιχτό Θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης στο Ξυλόκαστρο το Σάββατο 7 Αυγούστου!

Η απίστευτη ιστορία του θρυλικού πιανίστα 1900 που γεννήθηκε πάνω σ’ ένα καράβι και δεν κατέβηκε ποτέ από αυτό παρουσιάζεται με πρωτότυπο τρόπο σε όλη την Ελλάδα από το 2018 έρχεται για πρώτη φορά στο Ξυλόκαστρο χαρίζοντας μία μοναδική θεατρική εμπειρία στους τυχερούς θεατές.

Μουσική, κίνηση, χορός, τραγούδι, ενέργεια που ξεχειλίζει πάνω στη σκηνή, χιούμορ που διαδέχεται τη συγκίνηση σε μία χειροποίητη θεατρική πρόταση, που φέρνει στην επιφάνεια τις πραγματικές μας ανάγκες.
Φοβόμαστε να κατέβουμε από το καράβι στο οποίο γεννηθήκαμε;
Πού νιώθουμε πραγματικά ευτυχισμένοι;….”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ