Θα καθορίσουν τις θέσεις για τις γωνιές ανακύκλωσης στον Δήμο Νεμέας . Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν στο Δ.Σ της Τρίτης

Η νέα τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεμέας διά ζώσης θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη 12 Μαρτίου και ώρα 07:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος και τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

  1. Σύσταση Δημοτικής επιτροπής Ισότητας Δήμου Νεμέας, κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 6 του Ν. 4604/2019 «Προώθηση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων, πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας».
  2. Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του, ως μέλη των Α/θμιων και B/θμιων  Συμβουλίων  Επιθεώρησης θεάτρων –κινηματογράφων.
  3. Καθορισμός θέσεων γωνιών ανακύκλωσης στα πλαίσια της Προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου και του Δήμου .
  4. Επιστροφή εγγυητικής καλής εκτέλεσης του Ταμείου Παρακαταθηκών και δανείων για την «Προμήθεια πετρελαιοειδών του Δήμου Νεμέας ετών 2022-2023».
  5. Απόδοση θέσεων σε πωλητές (επαγγελματίες – παραγωγούς) για δραστηριοποίησή τους στις λαϊκές αγορές του Δήμου, κατόπιν της διαδικασίας “βελτίωση θέσης” και “χορήγηση θέσης” της παρ. 4 του άρθρου 66 του Ν. 4849/2021, όπως ισχύει.
  6. Περί αιτήσεως Αναγνωσταρά Νικόλαου για παραχώρηση θέσεων στάθμευσης στην Κ. Νεμέας του Δ. Νεμέας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ