Υλικά
500 γρ. κοφτό μακαρονάκι
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι ρίγανη
200 γρ. φέτα κομμένη σε κυβάκια
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 κουταλάκι κανέλα
1/2 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
1 κουταλιά βασιλικό
7-8 ελιές κομμένες στα δύο χωρίς κουκούτσι
3 κόκκινες ντομάτες ψιλοκομμέ νες σε κυβάκια
Εκτέλεση της συνταγής
Σε ένα κατσαρολάκι, ρίχνουμε το λάδι και σωτάρουμε το τριμμένο σκόρδο και το κρεμμυδάκι για 2 λεπτά. Μετά προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, την κανέλα και το βασιλικό και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για περίπου 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Μόλις δούμε ότι η σάλτσα είναι έτοιμη, προσθέτουμε τα κομματάκια της φέτας, τη ρίγανη και τις ελιές. Παράλληλα, βράζουμε το κοφτό μακαρονάκι σε μια ξεχωριστή κατσαρόλα. Σερβίρουμε το κοφτό μακαρονάκι με τη σάλτσα και καλή μας όρεξη!
Πηγή: suρer syntages.gr