Κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της εκλιπούσης Αγγελικής Γιώτη Νανοπούλου σε εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας

Διήμερη δράση της  Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας πραγματοποιήθηκε στο Δερβένι την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου. Σκοπός της δράσης η ευαισθητοποίηση του κατοίκων στην έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Με την έναρξη της εκδήλωσης η Πρόεδρος κ. Μουζάκα πρότεινε και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, εις μνήμην της αιφνίδια εκλιπούσης  Αγγελικής Γιώτη Νανοπούλου, συζύγου του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου.  Το Σάββατο  από τις 09:00 έως τις 17:00, οι ιατροί της ΕΕΜ εξέτασαν 39 γυναίκες. Όλες οι εξεταζόμενες υποβλήθηκαν σε λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση,  υπερηχογράφημα μαστών και προσδιορισμό κινδύνου για ανάπτυξη καρκίνου μαστού.  Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο  Δημάρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος.
Στο τέλος της εκδήλωσης οι τρεις ιατροί ομιλητές απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους παριστάμενους.
Σε ανταπόδοση της πρόσκλησης για την εκδήλωση προσφέρθηκε στους Επισήμους το αναμνηστικό βιβλίο της ΕΕΜ για τα 40 χρόνια Επιστημονικής και Κοινωνικής προσφοράς της στην Ελληνική κοινωνία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ