Κυριάκος Μητσοτάκης: “Πάντα έχει νόημα μια συνάντηση και θα γίνει η συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο”

Greek Prime Minister Kyriakos Mitsotakis, answering questions, at the parliament plenum, in Athens, on Nov.22, 2019 / Η ώρα του πρωθυπουργού με απαντήσεις σε ερωτήματα, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 22 Νοεμβρίου, 2019

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα υπάρξει κάποια συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τουρκίας , ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με ανάρτηση στο ethnos.gr , απάντησε: «Πάντα έχει νόημα μια συνάντηση και θα γίνει η συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο, δεν είμαι σε θέση να σας πω το πότε. Η συνάντηση θα γίνει διότι πάντα πρέπει να μιλάμε. Και αν είναι να διαφωνήσουμε, να διαφωνήσουμε ξεκάθαρα, για να γνωρίζει ο καθένας πού είναι τα όρια του άλλου. Δεν είναι κακό αυτό».  Παράλληλα προανήγγειλε ότι η συνάντηση  δεν θα αργήσει ιδιαίτερα.

Σε ότι αφορά την κόντρα του  Νίκου Δένδια με τον Νταβούσογλου  τόνισε ότι τέτοιου είδους δημόσιες αντιπαραθέσεις μπορεί μεν να είναι σπάνιες, έχουν όμως και τη χρησιμότητα τους. Διότι καταδεικνύουν τελικά ίσως αυτό το οποίο λέμε, ότι «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ