Κώστας Κόλλιας: Εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «επικοινωνιακά παιχνίδια» και «διαστρέβλωση της πραγματικότητας»

Ο Βουλευτής  Κώστας Κόλλιας, μιλώντας στη Βουλή , για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο του Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων: «Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση για τη Νέα Γενιά: εισαγωγή κεφαλαιοποιητικού συστήματος προκαθορισμένων εισφορών στην επικουρική ασφάλιση, ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία Ταμείου Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης και συναφείς διατάξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά, όπωας μας ενημερώνει το γραφείο του Βουλευτή, πως “η χώρα, με το προτεινόμενο νομοσχέδιο που τέθηκε προς ψήφιση σήμερα, έχει μπει σε τροχιά ανάπτυξης, κοιτάζοντας το μέλλον με όραμα, και κυρίως με σχέδιο, στον κλάδο της Επικουρικής Ασφάλισης. Επεσήμανε στο βήμα της Βουλής ότι πρόκειται για ένα νομοσχέδιο καινοτόμο, απόλυτα προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ευρωπαϊκές πρακτικές, που θα εξυγιάνει το παρωχημένο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας.”

Στη συνέχεια, παρέθεσε τα σημαντικότερα σημεία – άρθρα του νομοσχεδίου.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Βουλευτής υπογράμμισε ότι, παρά τα όσα υποστηρίζει η αντιπολίτευση, θα παραμείνει αναλλοίωτος ο δημόσιος χαρακτήρας της επικουρικής ασφάλισης, προσθέτοντας, στη συνέχεια, ότι δεν θα επηρεαστεί καθόλου το ύψος των επικουρικών συντάξεων των σημερινών ασφαλισμένων.

Κατόπιν, μεταξύ άλλων, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «επικοινωνιακά παιχνίδια» και «διαστρέβλωση της πραγματικότητας» από πλευράς της αντιπολίτευσης, ενώ αναφέρθηκε και στις 22 περικοπές που υπέστησαν οι συνταξιούχοι από το 2016 με τον νόμο Κατρούγκαλου.

Τέλος, έκλεισε την ομιλία του ως εξής: «Για να γίνουμε Ευρώπη, πρέπει να ακολουθήσουμε τις πολιτικές της Ευρώπης, χωρίς κομματικές παρωπίδες, με όραμα, και με το βλέμμα στραμμένο στην πρόοδο. Και αυτό επιχειρούμε σήμερα.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ