Λαϊκή βραδιά με τον Πάνο Πετράκη στον περίβολο του παλιού σταθμού ΟΣΕ στους Αγίους Θεοδώρους

Η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών Συλλόγων Οικιστών Αγίων Θεοδώρων καλεί όλους τους φίλους την Παρασκευή 20 Αυγούστου στον περίβολο του παλιού σταθμού ΟΣΕ στις 21:00 όπου θα πραγματοποιήσει λαϊκή βραδιά, με τον Πάνο Πετράκη.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου που ανάρτησε ο Δήμος στο F  χθες : «H Ομοσπονδία είχε προγραμματίσει για φέτος τέσσερις εκδηλώσεις μέσα στο καλοκαίρι, με κύριους συντελεστές ανθρώπους του τόπου μας.

Με στόχο να περάσουν όμορφα όσοι παραβρεθούν γνωρίζοντας ακόμη μια πλευρά των Αγ. Θεοδώρων, βάζοντας ένα λιθαράκι στην ανάδειξη του τόπου μας ως έναν φιλόξενο προορισμό.

Επίσης, με την επιλογή των χώρων, η Ομοσπονδία επιθυμεί να ευαισθητοποιήσει και να αφυπνίσει το κοινό αναφορικά με την προστασία του περιβάλλοντος και έμπρακτα, αφού πιθανά έσοδα από τις εκδηλώσεις, θα διατεθούν για την πυρασφάλεια, με κύριο μέλημα μας την πρόληψη στην περιοχή μας.

Οι εκδηλώσεις που μέχρι τώρα αναβλήθηκαν λόγω της τραγικής κατάστασης που βίωσαν συνάνθρωποι μας, αλλά και της καταστροφής του περιβάλλοντος, είναι η λαϊκή βραδιά με τραγούδια που αγαπήσαμε και αγαπάμε με τον Κώστα Χριστακόπουλο και η προβολή μαγνητοσκοπημένης παράστασης του Λαϊκού Θεάτρου Αγ .Θεοδώρων, αφιερωμένη στην μνήμη αγαπημένων συμπολιτών μας.

Η επόμενη εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου στο ανοικτό θέατρο ‘’Νότης Περγιάλης’’ στον οικισμό Μπεσκάκη όπου θα πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση με το Κοινωνικό έργο του Γεράσιμου Κατσανέα ‘’ Σιλάχ’’.

Στις εκδηλώσεις θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για την πανδημία και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τηλ. Επικοινωνίας. 6972302167»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ