Λουτράκι: Ο Φαρμακοποιός Δημήτρης Τσιριμπής στην “Παρέμβαση Πολιτών”

Και ο Φαρμακοποιός Δημήτρης Τσιριμπής στην “Παρέμβαση πολιτών” του Γιώργου Γκιώνη για τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Ο συνδυασμός αναφέρει: “Με χαρά υποδεχόμαστε στην ομάδα της 𝚷𝚨𝚸𝚬𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮𝚺 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝛀𝚴 τον Δημήτριο Τσιριμπή, ένα μάχιμο φαρμακοποιό που ζει και αφουγκράζεται πολύ καλά την κοινωνία και τα προβλήματά της, μέσα από την συναναστροφή που έχει καθημερινά με δεκάδες συμπολίτες μας.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Φαρμακευτική Σχολή Αθηνών του ΕΚΠΑ το 1999. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του, εργάστηκε στην Αθήνα ως Υπεύθυνος Φαρμακοποιός. Από το 2005 ζει και εργάζεται ως φαρμακοποιός στο Λουτράκι, όταν και ανέλαβε το φαρμακείο του αείμνηστου Γεράσιμου Θυμή.

Είναι παντρεμένος με τη Λουκία Μεταξά.

Τα τελευταία 4 χρόνια διατελεί Γενικός Γραμματέας στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κορινθίας, με τον οποίο έχει αναπτύξει μεγάλη και πρωτοπόρα δράση κοινωνικής προσφοράς, ενώ εδώ και 10 συναπτά χρόνια εκλέγεται ανελλιπώς ως Αντιπρόσωπος των Συνεταιρισμένων συναδέλφων του φαρμακοποιών Κορινθίας, Αργολίδας και Πειραιά στο πανελλαδικό όργανο των συνεταιρισμών (ΟΣΦΕ).

 Από το 2023, είναι μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της συνεταιριστικής φαρμακαποθήκης Πει.φα.συν και Ταμίας της συνεταιριστικής Ενεργειακής Κοινότητας Ηώς.

Πιστεύει απόλυτα στη δύναμη της συνεργασίας και του συνεργατισμού ως απαραίτητο συστατικό όχι μόνο της ατομικής επιτυχίας, αλλά και για την επίτευξη κοινωνικής συνοχής και ευημερίας.

Καλωσόρισες Δημήτρη, και εμείς πιστεύουμε ότι ενώνοντας τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό, μπορούμε και πετύχουμε την αλλαγή που όλοι θέλουμε!  Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συνεργασία μας θα είναι ιδιαίτερα καρποφόρα. Καλή μας επιτυχία!”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ