“Μάθε πού ψηφίζεις”

“Ενημερωθείτε, διαβάζοντας χρηστικές πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία των βουλευτικών εκλογών από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών. Μέσω της εφαρμογής “μάθε πού ψηφίζεις” μπορεί να βρει καθένας σε ποιο εκλογικό διαμέρισμα ανήκει και να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.”

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ενημερώνει:

“Βουλευτικές Εκλογές 2023 – Χρήσιμες Πληροφορίες.

Οι βουλευτικές εκλογές  2023 θα διεξαχθούν στο δήμο μας, σε πενήντα πέντε (55) εκλογικά τμήματα  (202 – 256) στις 2 Δημοτικές Ενότητες Ξυλοκάστρου & Ευρωστίνης.

Δείτε τα Εκλογικά τμήματα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Ενημερωθείτε, διαβάζοντας  χρηστικές πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία των βουλευτικών εκλογών από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών: https://www.ypes.gr/ekloges/ethnikes-ekloges/vouleutikes-ekloges/endiaferoyn-ton-politi

Μάθετε που ψηφίζετε μέσω της εφαρμογής του Υπουργείου Εσωτερικών “Μάθε που Ψηφίζεις

Σημαντικό:
Πριν την μετάβασή σας στο κατάστημα ψηφοφορίας ελέγξτε τα  εκλογικά σας στοιχεία μέσω της  ιστοσελίδας του Υπουργείου Εσωτερικών
Αν δεν βρείτε το όνομά σας, απευθυνθείτε στο δήμο στα δημοτολόγια  του οποίου είστε εγγεγραμμένοι μέχρι και το πέρας της ψηφοφορίας.
Αν βρήκατε το όνομά σας σε άλλο δήμο από αυτόν στον οποίο είστε δημότης. Τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι οι εκλογικοί κατάλογοι έχουν καταρτισθεί με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν στα δημοτολόγια και οι δήμοι έχουν κατανείμει τους εκλογείς σε εκλογικά διαμερίσματα, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της διεύθυνσης που είναι καταχωρημένα στα δημοτολόγια.
Οι εκλογικοί κατάλογοι για τις εκλογές του Μαΐου 2023 περιλαμβάνουν τις μεταβολές μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2023 και δεν επιδέχονται αλλαγές. Για τις μελλοντικές εκλογές, αποταθείτε στο δήμο σας, για να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία σας ή να διορθωθούν ενδεχόμενα λάθη.
Αν ανακάλυψετε ότι είστε διπλοεγγεγραμμένος. για τις εκλογές του 2023, οφείλετε να ψηφίσετε στο δήμο της νόμιμης εγγραφής σας η οποία εξακριβώνεται κατόπιν επικοινωνίας με τους οικείους δήμους. Ο δικαστικός αντιπρόσωπος θα σας καλέσει να υπογράψετε μια υπεύθυνη δήλωση ότι γνωρίζετε ότι είστε διπλοεγγεγραμμένος και δεν ψηφίσατε αλλού.

Στην ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ βάζουμε μέχρι δύο (2) σταυρούς προτίμησης.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Δημαρχείο Ξυλοκάστρου, Λ. Φραντζή 2, Δημοτολόγιο | Τηλέφωνο: 2743360220, 2743360218
Δημαρχείο Δερβενίου, Δερβένι , Δημοτολόγιο | Τηλέφωνο: 2743360100, 2743360101
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2743360244, 2743360242, 2743360242
Email: info@xylokastro.gov.gr”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ