Μία Ημερίδα για την διατροφή, χρήσιμη για όλους, εν ‘όψει και των γιορτών στο Δημοτικό κολυμβητήριο Κορίνθου από το Ν.Ο.Κ !

Ημερίδα διατροφικού προγραμματισμού και αθλητικής απόδοσης έχει προγραμματιστεί από το Ναυτικό Όμιλο Κορίνθου και τον διατροφολόγο Παναγιώτη Μητρογιάννη.

Ο Ν.Ο.Κ αναφέρει στην πρόσκλησή του: “Σας καλούμε την επόμενη Τετάρτη 20.12.2023 στο δημοτικό κολυμβητήριο Κορίνθου, στις 19:00 να παρακολουθήσετε την ομιλία του διατροφολόγου μας, κ.Παναγιώτη Μητρογιάννη με θέμα «Διατροφικός προγραμματισμός και αθλητική απόδοση». Ο διατροφολόγος μας θα εξηγήσει τα οφέλη των υγιεινών επιλογών που μπορούμε να εντάξουμε στο καθημερινό διαιτολόγιο μας, με σκοπό την ευρωστία – υγεία και την καλύτερη αθλητική απόδοση.

Επίσης θα αναφερθεί στην περίοδο των εορτών και το πως θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε το βάρος μας μεταξύ των εορταστικών γευμάτων.

Στην ομιλία του επιπλέον θα εξηγήσει τους δείκτες της ανάλυσης σώματος που πραγματοποιήθηκαν πριν ένα μήνα στους αθλητές του αγωνιστικού και προαγωνιστικού τμήματος, εν όψη και της επόμενης μέτρησης που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23.12.2023.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερόμενους στην κερκίδα του δημοτικού κολυμβητηρίου Κορίνθου. Η γραμματεία μας θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 19:30 για να ρωτήσετε περισσότερες πληροφορίες.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ