Με θρανία, καρέκλες, πίνακες, διαδραστικά παιχνίδια κλ.π ενισχύονται τις επόμενες ημέρες σχολεία της Κορινθίας – Ποιους ευχαριστεί ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας

Την εβδομάδα  που ξεκινά την Δευτέρα  αρκετά σχολεία της Κορινθίας, θα ενισχυθούν με νέο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων  Χρίστος Δήμας.
Η ενίσχυση περιλαμβάνει νέο υλικοτεχνικό εξοπλισμό (θρανία, καρέκλες, πίνακες, διαδραστικά παιχνίδια κ.α), για τα νηπιαγωγεία: Μεγάλου Βάλτου, Πιτσών και Στιμάγκας και τα δημοτικά σχολεία: Εξαμιλίων, Καμαρίου, Μαρκασίου, Πασίου, Στιμάγκας, 1ο και 2ο της Νεμέας.

Σε δήλωσή του ο κος Δήμας ανέφερε: «Χθες, (11/2/21) πραγματοποίησα τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο της ΚΤΥΠ – Κτιριακές Υποδομές ΑΕ Τίμο Κατσίπο και τον διευθύνοντα σύμβουλο Θανάσης Γιάνναρης, όπου τους ευχαρίστησα για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα των σχολικών μονάδων για την προμήθεια νέου εξοπλισμού. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για το εξαιρετικό έργο που επιτελούν» .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ