Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση του θανάτου μιας 63χρονης μητέρας και του 36χρονου γιου της στην Ηλιούπολη

ΑΡΓΟΣ - Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το απογευματινό τροχαίο στην οδό Κανάρη στο Άργος, με θύμα 33χρονο αστυνομικό ο οποίος υπηρετούσε στο Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το μηχανάκι που οδηγούσε ο 33χρονος προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ, στην οδό Κανάρη στο Άργος, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ναυπλίου αλλά δυστυχώς κατέληξε. Το τροχαίο έγινε γύρω στις 5:30 το απόγευμα . Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους-Μυκηνών. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση του θανάτου μιας 63χρονης μητέρας και του 36χρονου γιου της που εντοπίστηκαν νεκροί χθες το βράδυ μέσα στο διαμέρισμα στη Ηλιούπολη.

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους για να διαλευκάνουν την υπόθεση του διπλού θανάτου .

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλούνται τα αθηναϊκά Μ.Μ.Ε , δεν αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε μία καρέκλα στο σαλόνι, ενώ ο 36χρονος βρέθηκε στο κρεβάτι της μητέρας του.

Επιπλέον διαπιστώθηκε πως οι δύο άνθρωποι δεν πέθαναν την ίδια χρονική στιγμή.

Τα σενάρια που εξετάζονται από τις Αρχές είναι δύο, σύμφωνα με το protothema: Το πρώτο είναι κάποιος τρίτος να μπήκε στο σπίτι, να διέπραξε το έγκλημα και να έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτός. Το δεύτερο, το οποίο είναι και το επικρατέστερο, είναι ο γιος να σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. Δεν αποκλείεται δηλαδή να αυτοτραυματίστηκε, να κατάφερε να κάνει κάποια βήματα και να έφτασε στο δωμάτιο της μητέρας του, όπου και κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ