Νέα διοίκηση στον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου και το μήνυμα που στέλνει. Ρεκόρ συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 και ώρα 19:00 συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου «Ο ΕΡΜΗΣ», όπως αναδείχθηκε μετά τις εκλογές της 11ης και 12ης Μαρτίου 2024.

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Χρήστος Κούβας

Α΄ Αντιπρόεδρος: Ηλίας Λιακόπουλος

Β΄ Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Τουρκολιάς

Γεν. Γραμματέας: Κωνσταντίνος Καραγκούνης

Ταμίας: Γεώργιος Σημαιοφορίδης

Μέλος: Ιωάννης Γιαννούλας

Μέλος: Ηλίας Κοντογιάννης

Μέλος: Παναγιώτης Μαβίδης

Μέλος: Χρήστος Πυργάκης

Ο Σύλλογος αναφέρει : “Όλο το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να εκφράσει για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες του προς τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, αλλά και όσους για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν, δημιουργώντας ένα μεγάλο ιστορικό ρεκόρ συμμετοχής. Οι 248 συνάδελφοι που προσήλθαν συνιστούν την μεγαλύτερη συμμετοχή στην αιωνόβια ιστορία του Συλλόγου μας!

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο, θα ήθελε επίσης να δώσει συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στις εκλογές και για τα 3 σώματα, αγκαλιάζοντας αυτή την προσπάθεια! Τίποτα δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς και την δική τους συμμετοχή.

Με υπομονή επιμονή και συναδελφικό πνεύμα αναλαμβάνουμε να συνεχίσουμε από εκεί που οι προηγούμενες διοικήσεις σταμάτησαν. Με μοναδικό στόχο να υπηρετήσουμε τα συμφέροντα της Εμπορικής Κοινότητας όλων των κατοίκων του Δήμου μας και των Επισκεπτών του.

Στη νέα προσπάθεια δεν θέλουμε να είμαστε μόνοι μας!

Θέλουμε και περιμένουμε την δική σας ενεργό συμμετοχή, με όποιες ιδέες έχετε. Γιατί ούτε ένας, ούτε… εννιά μπορούν μόνοι τους.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ