Νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας αναμένεται στη χώρα μας και θα έχει την ονομασία “Κάρμελ”

Νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες, χιόνια, ισχυρούς ανέμους και πτώση της θερμοκρασίας καθώς η κακοκαιρία Κάρμελ βρίσκεται προ των πυλών. Μάλιστα η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για τις επόμενες ημέρες, στο οποίο αναφέρει τις περιοχές της χώρας που θα επηρεαστούν περισσότερο από το νέο κύμα κακοκαιρίας.

Ειδικότερα στη χώρα μας ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση το Σαββάτο (18-12-21) και την Κυριακή (19-12-21) με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τις χιονοπτώσεις στα κεντρικά και τα νότια και τους θυελλώδεις ανέμους.

Παράλληλα η ΕΜΥ, σημειώνει τις περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο από τις βροχές, τις καταιγίδες, τις χιονοπτώσεις και τους ισχυρούς ανέμους. Αναλυτικά, κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν:    Το πρωί του Σαββάτου τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα ανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας καθώς και την ανατολική Στερεά.

Από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου μέχρι το πρωί της Κυριακής θα επηρεαστεί η ανατολική Πελοπόννησος και κατά τόπους οι Κυκλάδες.

Από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και το πρωί της Δευτέρας ισχυρά φαινόμενα θα εκδηλωθούν και στη βόρεια Κρήτη τα οποία βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ