Νίκος Ταγαράς: “Οι γυναίκες είναι η ίδια η ζωή και τις οφείλουμε σεβασμό, εκτίμηση και αγάπη για να αλλάξουμε την κοινωνία μας..”

Στην Ημερίδα με θέμα «Η θέση της γυναίκας στη σημερινή κοινωνία», που διοργάνωσε την περασμένη εβδομάδα ο Τομέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων και η Δ.Ε.Ε.Π Ν.Δ Κορινθίας, στο Επιμελητήριο Κορινθίας με αφορμή την “Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας” παραβρέθηκε και μίλησε ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Νίκος Ταγαράς. Ο κος Ταγαράς καλωσόρισε τις “Δύο καλές φίλες και εξαίρετες συναδέλφους”, όπως ο ίδιος  ανέφερε , την Υφυπουργό Ισότητας των Φύλων και συμπατριώτισσά μας, Μαρία Συρεγγέλα και την Υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, τις οποίες χαρακτήρισε ως δύο “δυναμικές, δραστήριες και αποτελεσματικές πολιτικούς” .

Παράλληλα ο κος Ταγαράς τόνισε : “Οι γυναίκες είναι η ίδια η ζωή και τις οφείλουμε σεβασμό, εκτίμηση και αγάπη για να αλλάξουμε την κοινωνία μας και να την κάνουμε καλύτερη. Ήδη γίνονται βήματα και πρέπει να γίνουν περισσότερα, για να αντιμετωπίσουμε έως και να εξαλείψουμε την έμφυλη βία, όπως και τις επαγγελματικές, οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες που βιώνουν πολύ συχνά.Πρότεινα μάλιστα τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας να την αφιερώσουμε στις γυναίκες της Ουκρανίας που υπομένουν τα δεινά του πολέμου για τα παιδιά τους και τον άμαχο πληθυσμό στην προσπάθειά τους να βρουν ασφαλές καταφύγιο”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ