Νίκος Ταγαράς: «Προς άμεση έγκριση το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Άσσου – Λεχαίου – Βόχας, έργο 61,55 εκατ.€» – Ευχαριστίες Δημάρχων στο πρόσωπό του

Γνωρίζοντας πολύ καλά και από την πρώτη στιγμή το θέμα, ο Υφυπουργός Νίκος Ταγαράς ανακοίνωσε σήμερα ότι εντός των αμέσως επόμενων ημερών «ξεκλειδώνει» η έγκριση χρηματοδότησης 61.556.000 € για το έργο «Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Άσσου – Λεχαίου – Βόχας, αγωγός μεταφοράς και επέκταση της υφιστάμενης Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων.

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς, είχε σήμερα συνάντηση με στους Δημάρχους Κορινθίων, Βασίλη Νανόπουλο, Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων,  Γιώργο Γκιώνη, και Βέλου – Βόχας, Αννίβα Παπακυριάκο,  στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, όπου και τους ενημέρωσε για την εξέλιξη αυτή.  Σημειώνεται ότι ο κος  Ταγαράς βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε διαρκή συνεργασία με τους Δημάρχους, καθώς και με τους μηχανικούς των τεχνικών τους Υπηρεσιών, για να υπάρξει αυτή η θετική εξέλιξη στο αποχετευτικό της περιοχής.

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας δήλωσε σχετικά :

«Μετά από στενή συνεργασία και αλλεπάλληλες συνεννοήσεις, συναντήσεις και τηλεδιασκέψεις με τους Δημάρχους Κορινθίων, Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Βέλου – Βόχας καθώς και με τους αρμόδιους μηχανικούς τους, νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένος που εντός των προσεχών ημερών λαμβάνει έγκριση το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Άσσου – Λεχαίου – Βόχας, προϋπολογισμού 61,55 εκατ.€!. Πρόκειται για ένα έργο που θα επιλύσει ένα χρόνιο πρόβλημα και θα αναβαθμίσει σημαντικά και πολύπλευρα την περιοχή μας!».

 

Μετά το πέρας της συνάντησης, σε κοινή τους δήλωση οι Δήμαρχοι, Βασίλης ΝανόπουλοςΓιώργος Γκιώνης και Αννίβας Παπακυριάκος ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Η επικείμενη άμεση έγκριση χρηματοδότησης αυτού του έργου είναι εξαιρετικά θετική, καθώς θα συμβάλει καθοριστικά στην προστασία της δημόσιας υγείας όπως και στη συνολική ανάπτυξη της περιοχής. Ευχαριστούμε θερμά τον Νίκο Ταγαρά για τη συνδρομή του να λάβει «σάρκα και οστά» αυτό το σπουδαίο έργο. Η συνεργασία μας ήταν και θα παραμείνει διαρκής με ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ