Νεκρός βρέθηκε στην παραλία των Κεγχρεών 75χρονος που αγνοείτο – Είχε πάει να κολυμπήσει στο Σουσάκι

Τραγικό τέλος είχε για έναν 75χρονο το κολύμπι . Ο ηλικιωμένος είχε πάει προχθές το πρωί για να κολυμπήσει στο Σουσάκι αλλά κάποια στιγμή χάθηκαν τα ίχνη του και αγνοείτο. Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος,  το μεσημέρι  χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κορίνθου ότι 75χρονος ημεδαπός μετέβη για κολύμβηση, πρωινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή ”ΣΟΥΣΑΚΙ” Κορίνθου και έκτοτε αγνοείτο.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ξεκίνησαν έρευνες από τρία περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πέντε ιδιωτικά σκάφη και δύο ιδιώτες δύτες. Από αέρος επιχείρησε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ από ξηράς έρευνες διεξήχθησαν από περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Τελικά ο 75χρονος εντοπίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή όρμου Κεγχρεών από το Ρ/Κ “ΧΡΥΣΗ”, ενώ ανασύρθηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και στη συνέχεια διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίων του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ