Επίσκεψη στην Κόρινθο : Ξεκάθαρη στήριξη στον Δημήτρη Πτωχό από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές, επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα την Κόρινθο ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης στηρίζοντας έτσι τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Πτωχό.

Πλήθος κόσμου ήταν μαζεμένο από νωρίς, έξω από τη Δημοτική Πινακοθήκη και παρακολούθησαν τις ομιλίες των δύο αντρών.

Ο κ. Μητσοτάκης αποκάλεσε τους Κορίνθιους ¨γουρλήδες¨ από την προηγούμενη προεκλογική εκστρατεία, η οποία ήταν νικηφόρα γι’ αυτόν.

Συνέχισε λέγοντας ότι γνωρίζει πολύ καλά τον υποψήφιο Περιφερειάρχη. Εξύμνησε την αξιοσύνη του, αλλά και την πολύ καλή συνεργασία που έχουν, τόνισε επίσης ότι προέρχεται από οικογένεια αυτοδιοικητικών. . Γι’ αυτό τόνισε ο κ. Μητσοτάκης «δώσαμε ξεκάθαρη στήριξη σε όλους τους Περιφερειάρχες». Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει τα έργα, αλλά και όσους δοκιμάζονται από τις φυσικές καταστροφές. Είπε ότι λίγο πριν φτάσει στην Κόρινθο συναντήθηκε με αγρότες της Κορινθίας και τους διαβεβαίωσε ότι ο ΕΛΓΑ θα τους στηρίξει. Κάτι όμως που μπορεί να γίνει, συνέχισε, επειδή η ελληνική οικονομία πάει καλά. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τον Δημήτρη Πτωχό, είπε τελειώνοντας ο κ. Πρωθυπουργός, και θέλω να τον στηρίξετε κι εσείς ώστε να προσθέσουμε άλλη μία νίκη στο νικηφόρο εκλογικό μας σερί.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Δημήτρης Πτωχός και είπε ότι ξαναγνώρισε την Πελοπόννησο αφού μελέτησε όλα τα στατιστικά στοιχεία είτε οικονομικά, είτε για την αγροτική παραγωγή, την οδική ασφάλεια, τον τουρισμό κ.λπ.

Ζω και εργάζομαι εδώ, συνέχισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης. Και έχουμε σχέδιο, ένα βιώσιμο αναπτυξιακό μοντέλο. Θέλουμε να κάνουμε την Πελοπόννησο γνωστή σε όλο τον κόσμο με ένα πενταετές σχέδιο branding για τον τουρισμό.

Έχουμε σχέδιο για τα ύδατα, μέχρι το 2028 στόχος να μην χάνουμε ούτε σταγόνα βρόχινου νερού.

Επίσης σχεδιάζουμε μαζί Σύνδεσμο για τα δάση στα πρότυπα του ΣΠΑΥ της Αττικής. Ενισχύουμε τις κοινωνικές υπηρεσίες για ευάλωτες ομάδες, ΑΜΕΑ, παιδιά και υπερήλικες. Ελάτε να πάμε μαζί την Πελοπόννησο μπροστά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ