Ξυλόκαστρο: Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής στις 26 Απριλίου. Πόσα θέματα επιτρέπεται να συζητηθούν. Τί θα γίνει άν υπερβαίνουν τον επιτρεπόμενο αριθμό

Στην ειδική, δημόσια, συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 και ώρα 20:00 μ.μ. δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου θα συζητηθούν έως δέκα θέματα τα οποία τίθενται από τους δημοτικούς συμβούλους και επιπλέον έως δύο θέματα τα οποία τίθενται από τους προέδρους συμβουλίων δημοτικών κοινοτήτων καθώς και τους προέδρους δημοτικών κοινοτήτων, και στα οποία απαντάει εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής.

Σε περίπτωση που τα θέματα που θα προταθούν εμπρόθεσμα από τους δημοτικούς συμβούλους υπερβαίνουν τα δέκα ή αυτά που θα προταθούν από Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων υπερβαίνουν τα δύο , τα θέματα που θα εγγραφούν τελικά στην ημερήσια διάταξη και θα συζητηθούν, θα προκύψουν μετά από δημόσια κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί κατά την έναρξη της συνεδρίασης από το προεδρείο.

Κατά την ειδική αυτή συνεδρίαση απαγορεύεται η συζήτηση οποιουδήποτε άλλου θέματος, και δεν λαμβάνονται αποφάσεις.

Για την έναρξη και διεξαγωγή της ειδικής συνεδρίασης δεν είναι απαραίτητο να συντρέχει η απαιτούμενη απαρτία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ