Οι Δήμοι της Κορινθίας ετοιμάζονται για τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με συλλόγους, σωματεία και φορείς

Ετοιμάζονται σιγά – σιγά οι Δήμοι του νομού μας για τις φετινές Απόκριες και τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και για το πιο εντυπωσιακό και σωστό αποτέλεσμα, κάνουν συναντήσεις με τοπικούς συλλόγους, σωματεία και φορείς , ώστε να γίνει ανταλλαγή απόψεων και κυρίως καλός συντονισμός . Ήδη ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων έκανε τις πρώτες επαφές και θα συνεχίσει με νέες συναντήσεις την επόμενη εβδομάδα.

Ο Δήμος Κορινθίων με ανακοίνωσή του καλεί και αυτός Πολιτιστικά Σωματεία, τους Αθλητικούς Συλλόγους, στις Σχολές Χορού, στις Μουσικές Σχολές, Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, Καρναβαλικά γκρουπ  για δήλωση συμμετοχής  στο Κορινθιακό Καρναβάλι 2024.

Άλλος ένας Δήμος που καλεί σε συνάντηση συλλόγους, φορείς και σωματεία με εκπαιδευτική, αθλητική και πολιτιστική δράση αλλά και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, είναι ο δήμος Νεμέας. Η συνάντηση έχει οριστεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ