Οι ισχυροί άνεμοι των τελευταίων ημερών ξέβρασαν στη παραλία Λουτρακίου απορρίμματα, ξύλα, πλαστικά . Εργασίες για τον καθαρισμό και την προστασία του περιβάλλοντος από τα συνεργεία του Δήμου

Μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας της παραλίας του Λουτρακίου σήμερα που θα συνεχιστεί, με στόχο την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, όπως αναφέρει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθανάσιος Μουζάκης . Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν τις τελευταίες ημέρες στον κορινθιακό , ξέβρασαν στην ακτή διάφορα απορρίμματα, ξύλα και κυρίως πλαστικά που τα συνεργασία καθαριότητας τα περισυνέλλεξαν με τα απαραίτητα εργαλεία και το όχημα του δήμου με την αρπάγη.

“Ένα φαινόμενο τακτικό αυτό των ισχυρών ανέμων στον τόπο μας και ξέροντας ότι φύση έχει τους δικούς της νόμους, επεμβαίνουμε με στόχο και πάντα με μέριμνα τόσο την ασφάλεια των εργαζομένων μας όσο και των συμπολιτών μας, για την αποκατάσταση των περιβαλλοντικών ζημιών!! Οι εργασίες θα συνεχιστούν μέχρι την ολοκλήρωση της αποκατάστασης της παραλίας μας.” αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Μουζάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ