Οι τέσσερις δεσμεύσεις του Δημάρχου Κορινθίων Νίκου Σταυρέλη στην εκδήλωση βράβευσης των εθελοντών πυρασφάλειας, στο Σοφικό

Στην χθεσινή εκδήλωση βράβευσης των πυροσβεστών, των αεροπόρων της 355 Μοίρας Πυροσβεστικών Αεροσκαφών, των δασοπυροσβεστών, των εθελοντών συλλόγων πυροπροστασίας και δασοπροστασίας, των κυνηγετικών συλλόγων και της εθελοντικής ομάδας αποκατάστασης επικοινωνιών έκτακτης ανάγκης Κορινθίας “ΖΕΥΣ”, από τον Δήμο Κορινθίων, στην κατασκήνωση Ranch Σκούρας στο Σοφικό, ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρέλης ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουν κάθε χρόνο για τη διατήρηση του δασικού πλούτου στον Δήμο Κορινθίων.

Επιπρόσθετα ευχαρίστησε την επιχείρηση των Δημήτρη και Κυριάκου Σκούρα για τη φιλοξενία, καθώς και τα στελέχη του Δήμου που συνέδραμαν στην επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος δεσμεύθηκε για:

  1. Αυξημένη επιχορήγηση των συλλόγων δασοπροστασίας.
  2. Παράδοση τριών υπερσύγχρονων πυροσβεστικών οχημάτων με πλήρη εξοπλισμό συνολικής αξίας 240.000€ από το “Βαρδινογιάννειο” Ίδρυμα.
  3. Κατασκευή εγκαταστάσεων δυο πυροσβεστικών κλιμακίων στο Σοφικό και το Χιλιομόδι.

4. Δημιουργία δυο πυροφυλακίων στο Σοφικό και το Χιλιομόδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ